Aerodrome Reception Coutyard

'We feel so lucky to have found Greenplay. They really understand how learning through natural play develops the whole child and can turn any idea into an exciting reality. The whole team are very easy to work with and streamline the whole building process to ensure minimum disruption whilst the children can watch the project develop before their eyes! The children have truly benefited from thoughtful design and inspiring play opportunities and have made huge leaps in their learning. '

Zoe Foulsham - Head Teacher

The Courtyard was completely redeveloped by us to give the pupils a tactile environment using a mixture of surfaces and the removal of the large expanse of tarmac.

Messy Kitchen

The sand pit is enclosed by a playful railway sleeper edge and planted with slow growing bamboos to give shade and improve air quality.

Storage for equipment and loose parts is provided by 2 big made to measure sheds.

A climbing tower connects the higher level through an astroturf clad tunnel and a slide down into the sand pit.